Reclamestudio

 

Naast de uitgeverij hebben we vele jaren aan ervaring in huis op het gebied van reclame-/ontwerpstudio. We vertalen een klein idee of ruwe schets in een professionele oplossing.

 

Ontwerp & Opmaak

 

We hebben de creatieve mensen en middelen in huis om samen met u een logo te ontwerpen en vanuit dit ontwerp een passende huisstijl te realiseren. Eenheid en herkenbaarheid zijn zeer belangrijk, niet alleen op uw visitekaartje, briefpapier en envelop, maar ook in uw bedrijfsbrochure, uw advertentie in een blad, uw website, bedrijfsauto of het sponsorbord bij de plaatselijke voetbalvereniging. Daarbij hebben we redacteuren in huis om bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure volledig te verzorgen. Samen ontwikkelen we een professionele uitstraling voor uw bedrijf.

 materiaal

 

 

 

 

voorbeeld

Webdesign

 

Wilt u een website hebben? Dan bent u bij DAS Publishers! aan het juiste adres. Samen ontwerpen we de website die bij u past.Een website is een verlenging van uw bedrijf naar de buitenwereld. U kunt er uw dienstenpakket op kwijt of een centraal punt creëren voor uw personeel. DAS Publishers! kan voor elk bedrijf een passende website ontwikkelen.

 

Webhosting

 

Veel bedrijven beschikken al over een vertrouwde hoster waar ze graag bij aangesloten blijven. Daarom kunnen we binnen uw account bij uw eigen webhoster een website ontwikkelen. Mocht u nog geen webhoster hebben, dan kunnen wij dit binnen uw budget voor u regelen. Het aanbod van webhosters is namelijk zeer divers.